Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Puotimme valikoimista löydät tuoksun tunnelmaan kuin tunnelmaan

Huonetuoksut

La Petite Provence tarjoaa kotiisi Ranskan Provencessa valmistettuja tuoksuja, joiden kokoonpanijat ammentavat tieto-taitoaan seudun pitkistä tuoksunvalmistusperinteistä sekä Grassen parfyyminvalmistajien ammattitaidosta.

Kuten muissakin tuotevalikoimissamme, suosimme pienyrittäjyyttä jos mahdollista ja mielellämme tutustumme valmistajaan sekä valmistuspaikkaan henkilökohtaisesti. 

Valikoimiemme huonetuoksuissa tuoksuu varsin usein muiden ainesosien lisäksi eteeriset öljyt, joilla uskotaan olevan kullakin omanlaisiaan mielialaa kohottavia tai rauhoittavia vaikutuksia. 

Kodin tuoksujen valmistuksessa pätevät paljolti samat seikat kuin ihoparfyymeidenkin. Aina ns. luonnontuoksut eivät ole käyttäjänkään kannalta paras vaihtoehto. Usein keinotekoiset tuoksuaineet ovat paikallaan mm. niiden kestävyyden tai eteerisiä öljyjä paremman siedettävyyden vuoksi, toisinaan taas voiton vie kustannuskysymykset, jotta tuoksu pääsisi ilahduttamaan mahdollisimman montaa kotia. 

La Petite Provencen päätähtäin tuoksujen tarjoamisessa on korkea laatu ja se mielihyvä, joka syntyy hyväntuoksuisesta ja miellyttävästä kodista; tunne välittämisestä, kotoisuudesta, raikkaudesta ja hyvästä tahdosta. Se kaikki on omiaan kohottamaan mielialaa ja rakentamaan kodin ilmapiiriä sekä luomaan kaikille hyviä muistoja. Tuoksut luovat vahvoja muistikuvia pitkälle eteenpäin. Toivomme niiden olevan kauniita. 

Hyvä tuoksu kertoo vierailijoille omalla tavallaan, että kodista ja vieraista tahdotaan välittää. 


Huonetuoksun käyttö

- Spray-tuoksua kannattaa suihkauttaa ilmaan. Pieni suihkaus yleensä riittää ja sen jälkeen kannattaa odotella tovin tuoksun asettumista huonetilaan.

Jos tiedossa on vieraiden saapuminen, noin puoli tuntia ennen vieraiden saapumisaikaa on sopiva hetki ensin hieman tuulettaa ja sitten suihkauttaa mielituoksuasi tervetuliaisiksi. Näin tuoksu kerkiää laskeutua ja tarjoaa mukavan lempeän kokemuksen saapujille. Spray-huonetuoksu on mukava lisä esim. poistamaan ruoanlaiton käryä joka saattaa joskus olla hyvästä ruoasta huolimatta epämiellyttävä tervehdys asuntoon saapuvalle.  
 
- Tuoksutiivistettä taas annostellaan tipoittain kipsiseen tuoksua kantavaan koriste-esineeseen, potpourriin, tuoksutyynyyn tms. josta se sitten pääsee leviämään ympäristöön. Esineen kantama tuoksu on yleensä miedompi kuin spray-tuoksun vaikutus.

- Tekstiilispraytä suihkautetaan ei-herkälle tekstiilille kuten tyynyn taustaan, tyynyliinaan, valoverhoon tms. 

- Kapillaarinen "tikkutuoksu" antaa tuoksuaan tikkuja pitkin imeytyvän lasipullossa olevan tuoksuöljyn avulla.

Tikkutuoksu antaa tuoksuaan jatkuvasti kunnes tuoksuöljy on lopussa, yleensä n. 3-9 viikon kuluttua (valmistajat antavat 50ml tuoksulle yleensä 3-4 viikon käyttöajan, mutta käyttöaika saattaa olla huomattavastikin pidempi riippuen huonetilan lämpötilasta, vetoisuudesta yms.). Etuna tässä on se, ettei tuoksua tarvitse muistaa lisätä moneen viikkoon.

Tuoksu tikkutuoksusta on miedompi ja paikallisempi kuin spraystä. 

Yleistä

Tuoksut luovat vahvoja mielleyhtymiä, muistoja ja tunnelmia. La Petite Provence tarjoaa monia erilaisia tuoksumaisemia, joilla on hauska leikitellä. 

Käytäthän tuoksuja kohtuudella niin iholla kuin huonetilassakin. Niin saat parhaat puolet esille kustakin elämyksestä. 

Tervetuloa tutustumaan La Petite Provencen huonetuoksuvalikoimaan! Meiltä löydät myös eri tuoksuijen kanssa yhteensopivia saippuoita, koriste-esineitä, liinavaatesuihkeita, silitysvesiä yms. joista rakentuu tarpeen tullen myös ihania ja yksilöllisiä lahjakokonaisuuksia!

 

Puuvillankukkaa, Pellavankukkaa, Riisipuuteria...