Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

La Petite Provence - kaikkea ihanaa Provencen tunnelmissa

La Petite Provence on syntynyt ihastuksesta Provencen kukkulakyliin, niiden kivisiin kujiin, etelä-Ranskan yrttien, hedelmien sekä kukkien tuoksuihin sekä kaikesta tästä kumpuavaan estetiikkaan sekä juurevaan käsityöläisperinteeseen.

Oma suuri osuutensa tähän ihastukseen on niillä kauniilla mielikuvilla, joita pienissä provencelaiskylissä pyöriminen on meissä herättänyt yhteisöllisyydestä, perheestä, arvoista ja jatkuvuudesta.

Tämä provencelaispuoti on perheyritys, jonka arkea pyöritän pääasiassa minä, Katariina, yrittäjä, koulutukseltani mm. arkkitehti, mutta olen myös ja ennen kaikkea aviovaimo sekä kolmen lapsen äiti. Toimin myös yhden lapseni omaishoitajana. Perhe on ylhäältä annettu kutsumus, joka antaa elämälleni raamit.

Usein puodin iloisena apuna on tyttäremme Anna, niin Turussa teitä palvelemassa, postituksessa kuin tuotevalikoimamme kehittelyssäkin.

Lahjoitamme vuosittain La Petite Provencesta potin hyväntekeväisyyteen. Kerromme lahjoituksen kohteista ja tavoista auttaa mm. "avustuskohteista"-sivulla. Näillä tiedoilla Sinäkin voit, niin halutessasi, osallistua auttamiseen vaikka et hankkisikaan mitään puodistamme.

Kiitos käynnistäsi, toivottavasti viihdyt La Petite Provencessa ja tulet toistekin!

Palveluksessasi,

Katariina :)