Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Linkkejä ja vinkkejä

Haluamme jakaa kanssanne erityisesti perhe-elämää ja avioliittoa tukevia  linkkejä. Perheen eheys ja tasapaino heijastuu koko yhteiskuntaan ja luo lapsillemme turvallisen kasvuympäristön. 

Fireproof -elokuva, jossa opetellaan sitä, mitä on Todellinen Rakkaus http://www.fireproofthemovie.com/ Tätä saa mm. Amazonilta. 

Samaiseen elokuvaan liittyvä opaskirja Tosi Rakkauden opetteluun The Love Dare, 40 päivän haaste kaikille, joista tuntuu, että paremminkin voisi mennä - myös erittäin vaikeassa avioliittotilanteessa olevalle. Tämä kirja on pelastanut avioliittoja ja perheitä syventäen käsitystä rakkaudesta. Kirjasta on olemassa parien yhteinen päivittäinen hartauskirja, yksilökirja avioliiton parantamiseksi, hääversio vastavihityille ehkäisemään ongelmia jne. 
http://thelovedarebook.com/ Kirjaa voi tilata myös Amazonilta.
 

Tässä alla lisäksi pari sivustoa, joilla viihtynevät Raamatusta kiinnostuneet ja ehkä jopa seurakuntayhteyttä etsivät

Mainiot raamattuluennothttp://sley.fi/raamattuluennot ja täällä varsinaiset sivut Sley.

Uusi Tie -lehti on hyvä ja suositeltava, turvallinen ja opettava, ihmisläheinen oikealla tavalla sekä helposti lähestyttävä. Suosittelen lämpimästi tilaamaan vaikka koejakson! 

Uusi Tie -lehteä toimittaa Suomen evankelisluterilainen kansanlähetys.

Raamattu: suosikkini eli vanha käännös tai täällä uudempi versio
Perinteistä kirjaa on toki helpompi lukea ja siihen on mahdollista tehdä merkintöjä, mutta asiahan on sama myös nettiversioissa.

Raamatusta löytyy uutta ja se avautuu jatkuvasti lisää sitä tutkimalla. Oleellista on mielestäni se, että lukee kunnioituksella ja Jumalan tahtoa etsien. Jos tulee hankalia kohtia eteen, merkkaa ne vaikka jatkoselvittelyjä varten ja jatka eteenpäin. Kaikki selviää ja logiikka löytyy, jos tahdot niin. 

Tässä apua pohdinnoille siitä, miten Raamattua lukisi ja miksi. Apuakin on tarjolla: Raamatunlukijain liitto ojentaa kätensä Sinulle. Myös mm. Sley ja Kansanlähetys tarjoavat korkealaatuista raamattuopetusta niin sivuillaan kuin kurssien muodossa esim. viikonloppukursseina tai pidempinäkin! Kannattaa tarkistaa sivut ja tarjonta kotipaikkakunnallasi.

Livenä hyvää opetusta?

Ainakin Sleyn messuissa joka sunnuntai saat perinteiseen tapaan myös hyvän viikon annoksen opetusta saarnassa! Toki muuallakin on hyvää opetusta, mutta tuota nyt uskallan suoraan suositella, kun itse henkilökohtaisesti sen tunnen. Hyvää opetusta kannattaa etsiä ja hakea vähän kauempaakin!

Voit seuraavan linkin kautta käydä kuuntelemassa saarnoja (tiedän, kuulostaa tylsältä tuo sana, mutta itse asia ei ole tylsää nähnytkään!) joita Sleyllä on pidetty ja äänitetty messuissa: Sleyn saarnaopetusta. Ole hyvä, klikkaile, kuuntele ja tule kosketetuksi.

Etsit(-te)kö Turusta seurakuntayhteyttä tai kaveria kirkkoon tutustumiseen? Käyn itse Turun Sleyn ihan tavallisessa turvallisessa luterilaisessa messussa eli ehtoollisjumalanpalveluksessa sunnuntaisin klo 11. Kerro minulle, jos tulisit(-te) mukaan (esim. puh. 040 7203581/Katariina), niin pidän sinulle seuraa, esittelen muille ja kuljetaan messuun ja messussa yhdessä :) Ei tartte olla yksinään! Lapsille on pyhäkoulu, kouluikäisille junnuraamattuopetus ja nuorille perjantai-iltaisin nuorten ilta.