Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ranskalaiset luonnonöljyistä valmistetut palasaippuat

Luonnon kasviöljysaippua laventelin eteerisellä öljyllä, valmistettu perinteisin menetelmin Provencessa

La Petite Provencen tarjoamat palasaippuat ovat kaikki valmistettu perinteisin ranskalaisin menetelmin luonnon kasviöljyistä. Saippuamme ovat ihoystävällisiä, taloudellisia ja riittoisia - sekä hurmaavan tuoksuisia! 

Ihania kasviöljyjä

Valikoimiemme saippuat sisältävät runsaasti ihoa hoitavia luonnon kasviöljyjä. Niitä voit käyttää niin vauvalle kuin vaarillekin. Valikoimistamme löytyy myös täysin allergeenittomia vaihtoehtoja sekä saippuoita, joihin on lisätty erilaisia hoitavia luonnon kasviöljyjä ihonhoitotarkoituksessa. Osaan saippuoistamme on lisätty myös eteerisiä öljyjä niin tuoksuksi kuin hoitotarkoituksessa.

Valikoimiemme saippuat eivät sisällä parabeenejä, kuten eivät muutkaan La Petite Provencen myymät tuotteet. 

Palasaippuan säilytys on avain onnistuneeseen yhteiseloon palasaippuasi kanssa!

Palasaippua kannattaa säilyttää ilmavasti, jotta se kestää pidempään. Näin saippuasi pysyy kuivana, sitä on mukava käsitellä ja se säilyy myös siistin näköisenä. Hyvällä saippua-alustalla on ratkaiseva rooli tässä säilytystyössä. Se on saippuasi paras ystävä!

Paras saippua-alusta on valmistettu niin, että saippuasta valuva vesi pääsee kuivumaan saippuan pinnalta haihtumalla sekä valumalla. Tällainen saavutettaan esim. niin, että saippua-alustan pohja on ritilämäinen eikä saippuan alle muodostu lätäköitä. Saippuakupin alla olevan pöytä materiaalin olisi tietysti hyvä olla sellaista, ettei toistuva kosteus vahingoita sitä. Jollei tämä ole mahdollista, tulisi valita saippuakupiksi valumaton malli. 

La Petite Provencen valikoimista löydät monia erilaisia saippua-alustoja; käsinvalmistettuja, romanttisia, käytännöllisiä, moderneja, vanhanaikaisia...

Suosittelemme hankkimaan samaan aikaan saippuan kanssa sille sopivan saippua-alustan tai -telineen. Näin saat saippuastasi eniten ja pidempään iloa! 

Saippuavinkki tuoksujen ystävälle

Saippuavarastoasi kannattaa hyödyntää käyttämällä käyttöä odottavia hyväntuoksuisia saippuoitasi vaatekaappituoksuina. Aseta vain saippua kaapin hyllylle, lipaston laatikkoon, eteisen hyllylle tai pieneen ilmavaan pussukkaan vaikka ripustaen henkarista, niin saat saippuoidesi ihanat tuoksut hyödynnettyä kotisi iloksi. Saippuoita voit hankkia vartavasten tähän tarkoitukseenkin! 

Tässä vielä vinkki asiakkaaltamme saippuapalan loppujen käyttöön: 

"Kun saippuaa on vain vähän jäljellä niin raastan sen vanhalla raastimella ja pistän purkkiin.
Sitten kun lähden matkalle niin pistän noin 1-2 rkl saippuaraastetta  muovipulloon ja kaadan kuumaa (kiehuvaa) vettä päälle ja ravistan! Siinä on sitten hyvä" suihkugeeli " matkalle.

Mona A."


Artesaanisaippuat Provencesta sisältävät ihoa helliviä kasviöljyjä ja tuoksuvat valloittavalle!