Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pyykkisaippua La Bugada 265g

Vanhanajan pyykkisaippua Provencen kylien pyykinpesualtailta 265g/kpl. 
Tuoksuna eteeristä laventeliöljyä, joka tuoksuu saippuassa hennosti ja raikkaasti.

Pyykkisaippua sopii erinomaisesti hienopyykille ja käsinpesuun muutenkin.  La Bugadalla on pitkät perinteet Provencen kylien "lavuaareilla" joilla kylien naisväki kävi pyykillä laulaen ja uutisia vaihtaen.  

Valmistusaineet: Sodium palmate*, sodium palm kernelate*, aqua = vesi, glycerin**, sodium chloride = ruokasuola, sodium hydroxide***, tetrasodium editronate****, lavandula hybrida-saponaria officinalis-CI77980-Linalool-Camphor-Terpineol-Limonene. 

Eli suomeksi:
* kaikki saippuan perusmassaa, joka valmistetaan perinteisesti lipeän ja kasvirasvojen yhdistelmästä. Se tuottaa puolestaan glyseriiniä, joka on listattuna
** listassamme. Glyseriini kosteuttaa ihoa. 
*** lipeä, joka on kuulunut saippuanvalmistukseen iät ajat. Sen avulla saadaan aikaan saippuaan käytettävien rasvojen saponifikaatio eli saippuamassaksi muodostuminen. 
**** sitoo epätoivottuja aineksia esim. käsien liasta ja kovasta vedestä. Se toimii myös säilöntäaineena, jotteivät rasvat eltaannu. 
Loput aineet ovat laventelia ja muita tuoksuaineita joita on luonnollisesti mm. eteerisissä öljyissä. Kamfri rauhoittaa ihoa. 
Limonene on valmistettu sitrushedelmien kuorista ja se mm. puhdistaa pyykkisi rasvoista. 


Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotetta riittää!

Hinta:4.00 €6.70 €

Vaihtoehdot

Tuote
Pyykkisaippua, La Bugada hieno- ja käsipyykkiin entisajan tapaan

Lisätiedot

Valmistusmaa: Provence, Ranska
Paino: 265g
Yksikköhinta : 25,28e/kg tarjoushinta 15,09e/kg