Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


La Petite Provencen tuotteet on valittu tavoitteena tarjota elämyksellisiä, yksilöllisiä sekä ilahduttavia tuotteita kotiin ja lahjaksi.

Hankimme suurimman osan tuotteistamme Ranskasta ja siellä Provencesta, mutta saatat löytää puodistamme myös muualla valmistettuja tuotteita, mikäli ne meidän mielestämme täydentävät sopivasti valikoimiamme La Petite Provencen hengessä. Provencen tunnelma, kaunis koti ja ilahduttavuus määrittelevät vahvasti valikoimaamme :)

Hankimme usein tuotteita joiden valmistus tapahtuu pienissä rajoitetuissa erissä tai sesongeittain. Tämän vuoksi emme aina pysty täydentämään kerran loppuneita tuotteita varastoomme. Pyrimme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan hankkimaan suosittujen loppuneiden tuotteiden tilalle vastaavia tuotteita.

Joka tapauksessa pyrimme tarjoamaan tuotteita jotka toisivat aitoa ja pitkäaikaista iloa.

Psst. Vaikka pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että jokin sinulle tärkeä näkökulma on meiltä jäänyt huomaamatta tai tuotteessa on virhe - myös tapauksessa jossa tuote sinänsä ei olisikaan virheellinen, tuote saattaa muista syistä aiheuttaa sinulle pettymyksen. Jos jokin meiltä tilaamasi tuote ei täytä odotuksiasi, ota meihin yhteyttä niin hoidamme asian nopeasti kuntoon.

Tärkeintä meille on, että asioinnistasi La Petite Provencessa jää sinulle hyvä mieli!